AI, eller artificiell intelligens, är en teknik som möjliggör för datorer att utföra uppgifter som vanligtvis kräver mänsklig intelligens. AI har utvecklats snabbt under de senaste åren och har blivit en viktig del av många företags verksamhet. Genom att använda AI kan företag effektivisera sina processer, skapa nya affärsmöjligheter och öka sin konkurrenskraft.

Företag som inte tar till sig AI-tekniken riskerar att hamna efter i utvecklingen och missa möjligheter till effektivisering och innovation.

Det är därför viktigt för företag att börja ta till sig tekniken och utforska hur den kan användas för att förbättra deras verksamhet.

 AI-tekniken har redan visat sig vara användbar inom många branscher, inklusive finans, sjukvård och transport. Det finns också potential för AI att bidra till ett hållbart samhälle genom att minska koldioxidutsläppen och främja energieffektivitet.

I korthet är AI en teknik som kan hjälpa företag att effektivisera sina processer, skapa nya affärsmöjligheter och öka sin konkurrenskraft. Företag som inte tar till sig tekniken riskerar att hamna efter i utvecklingen och missa möjligheter till effektivisering och innovation.

Vi hjälper er att dra nytta av AI i er verksamhet och anpassa den till era unika behov.


Vårt erbjudande inom AI

Utbildning

Vi genomför regelbundet utbildningar inom AI för företag som vill ha hjälp med att förstå hur AI-utvecklingen kommer att påverka deras verksamhet.

Så här kan det se ut:


Vi skräddarsyr alltid våra utbildningar efter våra kunders unika förutsättningar och behov.

Återkoppling från uppdragsgivare:

“Tack för en mycket bra presentation! Tycker du satte nivån och innehållet till 100% (i alla fall jämfört med min förväntan) och hade en bra blandning mellan filmklipp, coola bilder, exempel och praktiska tips. Väldigt inspirerande! Ville bara ge den feedbacken! 😊

Jag ska ta det vidare med Management och även med det bredare teamet för att klura ut hur vi tar det framåt. Jag är ju inte alls kunnig men anar den enorma potentialen i att använda AI smart. …och effektivitet i processer/analys/dokumentation är precis vad jag jagar!”

AI-strategi

AI är framtiden för alla branscher och organisationer. Men hur kan du dra nytta av AI i din verksamhet? Hur kan du utveckla en AI-strategi som är anpassad till dina mål, behov och resurser?

Det är här vi kan hjälpa dig. Vi är ett team av erfarna AI-experter som erbjuder en tjänst som hjälper företag att ta fram en AI-strategi. Vi analyserar din nuvarande situation, identifierar möjligheter och utmaningar, och ger dig konkreta rekommendationer för hur du kan implementera AI-lösningar som ger dig konkurrensfördelar och affärsnytta.

Vi har hjälpt många kunder inom olika sektorer att lyckas med AI, till exempel genom att förbättra kundupplevelsen, optimera processer, öka innovationen, och minska kostnaderna. Vi har också erfarenhet av att hantera etiska, juridiska och sociala aspekter av AI, så att du kan använda AI på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

Om du vill veta mer om vår tjänst, kontakta oss idag. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå med AI.

Microsoft AI

  • Azure AI: En portfölj av AI-tjänster som gör det möjligt för utvecklare och dataforskare att bygga och distribuera AI-lösningar i molnet och på gränsenheter. Azure AI inkluderar maskininlärning, kunskapsutvinning, konversations-AI, automatisering av dokumentbearbetning, maskinöversättning och taltranskription. Azure AI ger också tillgång till OpenAI:s GPT-4-modell, som är en kraftfull generativ AI som kan skapa realistisk text och bilder.

  • Microsoft 365 Copilot: En AI-baserad skrivassistent som hjälper användare med stavning, grammatik, tydlighet och läsbarhet i Word, PowerPoint, Excel, OneNote och Outlook. Copilot använder NLP (Natural Language Processing) för att förstå och tolka mänskligt språk och ger förslag på hur man kan förbättra sitt skrivande. Copilot integrerar också med Microsoft Designer, som är en AI-genererad bildskapare som kan skapa unik konst med en normal uppmaning på engelska.

Kontakta  Peter Myrefjord för mer information om hur ditt företag kan börja effektivisera arbetet med hjälp av AI