EIPCLOUD IT Security Analysis, en heltäckande lösning för att identifiera och mildra säkerhetsrisker inom din organisations IT-infrastruktur.

Vårt team av erfarna säkerhetsanalytiker kommer att göra en grundlig utvärdering av dina system, inklusive nätverksarkitektur, mjukvaruapplikationer och hårdvarukomponenter. Med hjälp av avancerade verktyg och tekniker kommer vi att identifiera sårbarheter och svagheter i din säkerhetsställning och ge praktiska rekommendationer för att stärka ditt försvar.

Det finns även en rad myndighetskrav som ditt företag kan behöva följa, till exempel lagen om cyberresiliens, NIS2 och Finansinspektionen. Till det kommer krav från dina kunder och investerare. Det är viktigt att ta hänsyn till dessa regler i säkerhetsanalysen.

Vår IT-säkerhetsanalystjänst innehåller en detaljerad rapport som beskriver våra resultat, som kommer att innehålla prioriterade rekommendationer för att förbättra din säkerhetsställning. Vi kommer tillsammans med dig att ta fram en skräddarsydd handlingsplan, skräddarsydd efter din organisations unika behov och budget.

Utöver våra analyser och rekommendationer erbjuder vi löpande support för att hjälpa dig att implementera nödvändiga förändringar för att förbättra din säkerhetsställning. Vårt team kan hjälpa till med allt från att distribuera programuppdateringar till att genomföra personalutbildningar om bästa praxis för IT-säkerhet.

Med vår IT-säkerhetsanalystjänst kan du känna dig lugn och veta att din organisations kritiska data och system är skyddade från cyberhot.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att förbättra din säkerhetsställning och skydda din verksamhet.